Kanë kaluar afërsisht 20 vjet që kur Britney Spears nisi karrierën e saj me këngën e famshme me veshje shkolle, në këngën “Baby one more time”

Por Britney Spears sot provon se ajo ende është mjaft shik me veshjen shkolle në një foto në Instagram.

- SPONSOR -Smiley face

35-vjeçarja shfaqet me një bluzë të shkurtër dhe një mini me pala, që u kujton fansave pamjen e saj në hitin e famshëm të vitit 1998.

- SPONSOR -Smiley face