Pas qametit të madh që hoqëm nga reshjet e shiut duke filluar që nga dita enjte tashmë mësuam që sot filluan reshjet intesive të dëborës ku kanë mbërthyer e mbuluar veriun e e Shqipërisë.

Qarku i Kukësit sot është i mbuluar nga dëbora shkak ky që sjell edhe ndërprerjen e reshjeve të shiut në pjesën qendrore dhe jugore të vendit.

- SPONSOR -Smiley face