Një ditë e ëmbël për nënat e reja, Ciara dhe Janet Jackson.

Janë gjendur pranë njera tjetrës në Disneyland për të kaluar kohë me fëmijët e tyre.

- SPONSOR -Smiley face

Galeria na tregon se nënat janë kënaqur më tepër.

Ato kaluan kohë me fëmijët në vendin e magjishëm, Disneyland.

Të dyja këngëtaret duken në super formë pas shtatëzanisë dhe mjaft të lumtura përkrah njera tjetrës.

Kush po kënaqet më shumë nënat apo fëmijët?!

- SPONSOR -Smiley face