RAUL BOVA DHE ALBERT DUMANI

Raul Bova dhe Albert Dumani.

Prej vitesh Drejetori i programacionit te televizionit Klan dhe autor i shumë programeve, Albert Dumani, ka një ngjashmëri të madhe me një nga aktorët më të bukur e më të talentuar italian, Raul Bova.

- SPONSOR -Smiley face

Pervecse modelit të mjekrës të ngjashme të dy personazhet ngjasojnë nga vështrimi dhe buzeqeshja.

ALBERT DUMANI DHE RAUL BOVA
- SPONSOR -Smiley face