Cardi B dhe Nicki Minaj prej disa kohësh janë nuk janë më shoqe dhe marrëdhënia e tyre u prish që kur filluan ti bënin diss-e njëra-tjetrës. Pas sherrit në mbrëmjen e Harper Bazaar zënka e tyre u komplikua më shumë dhe fansat u ndanë në dy kampe.

Në një intervistë për një gazetar Cardi i tha të gjitha dhe reagimi i saj kur pyetet për Nicki është epik ! Gazetari e pyeti nëse ajo do bënte një bashkëpunim me Nicki Minaj dhe Cardi heshti në fillim dhe më pas heshtjen e shoqëroi me një të qeshur që na shkriu të gjithëve. Epo përgjigjen e morëm, nuk do ketë më bashkëpunim mes tyre dhe zjarri është akoma i ndezur !

Duke u Ngarkuar...

 

- SPONSOR -