Këngëtari Joe Jonas dhe bashkëshortja e tij ,Sophie Turner kanë vendosur që të shesin rezidencën e tyre në New York.

Vlera e shtepisë do të jetë prej 5.9 milionë dollarë, pasi është në një vend shumë të zhurmshëm.Çifti   kanë qenë duke jetuar në një shtëpi të vogël në bregdet.Rezidenca ka gjithsej gjashtë dhoma si dhe një ashensor privat.Sipas TMZ, njëra nga arsyet kryesore e shitjes së kësaj rezidence është se dyshja nuk janë duke e përdorur edhe aq shumë.

- SPONSOR -Smiley face