Kontenieri i thjeshtë i anijeve ndryshoi totalisht botën 60 vite më parë duke revolucionarizuar tregun ndërkombëtar. Tani, ai po ndërmerr një rrugë ” karriere” të dytë në arkitekturë, kur filloi si një opsion low-cost, ndërsa tani po inkorporohet/futet edhe në dizajnet e luksit gjithashtu.

Padyshim nuk ka shembull më të mirë sesa Rezidenca Joshua Tree: Me 3 dhoma gjumi të bëra me konteniere të bardhë anijesh të marrë nga një pikë qendrore.

- SPONSOR -Smiley face

I komisionuar nga një producent filmash anonim (por me siguri i pasur) struktura finale e fazës së dizajnit dhe ndërtimit do te nisë në 2018 në një site privat më pak se 3 orë larg nga Los Angeles.

- SPONSOR -Smiley face