Me uraganin Dorian duke lënë pjesë të Bahamas në shkatërrim të plotë, Rihanna tashmë po kërkon mënyra se si të mund t’i ndihmojë njerëzit Bahamian dhe bashkëkohësit e saj Karaibe përmes Fondacionit të saj Clara Lionel.

- SPONSOR -Smiley face

“Me të vërtetë ma thyen zemrën kur shoh  shkatërrimin e plotë të #HurricaneDorian çfarë ndodhi  në Bahamas,” shkroi ajo në Twitter të hënën (2 shtator). “Ju jeni në lutjet tona dhe @ClaraLionelFdn tashmë po kupton se sa më mirë mund t’ju ndihmojmë! #HurricaneDorian #Bahamas.”

Puna humanitare e Rihanna-s në shoqëri vendos standarte me  filantropinë e saj dhe personave të famshëm. Universiteti i Harvardit e prezantoi atë  humanitare të vitit  përsëri në 2017 për përkushtimin e saj për të ndihmuar në përmirësimin e arsimit dhe kujdesit shëndetësor në zonën Karaibe./mulliri.al

- SPONSOR -Smiley face