Superstari i popit u zhvendos në Britaninë e Madhe vitin e kaluar dhe ka jetuar fshehurazi në Londër për 12 muajt e fundit. Ajo po regjistron rekordin e saj të fundit  që nga viti 2016 – në një studio të stilit të artit në ishullin Osea, dhe ajo vjen me palestrën e saj, kinemanë dhe pishinat dhe shtëpitë për shoqëruesit e saj.

- SPONSOR -Smiley face

Një burim nga Mirror: “Rihanna ka ftuar familjen që të kalojë kohë me të ndërsa punon.

“Ajo po kalon shumë kohë në studio që nga albumi i saj i fundit, por ajo është përqendruar në kozmetikë, veshje dhe linja të brendshme.

“Por që kur ajo u zhvendos në Londër, ajo ka pasur miq dhe familje që qëndrojnë me të në mënyrë që ajo të mund të punojë me ritmin e saj, të rrethuar nga njerëzit që ajo do”. Ishulli Osea kushton £ 20,000 për të marrë me qira në ditë – por kjo nuk do të jetë problem për Rihanna, e cila u quajt gruaja më e pasur në muzikë – pavarësisht se nuk lëshoi ​​një album të ri në tre vjet. Ajo duket se ka një vlerë neto prej 600 milion dollarë.

Rihanna kohët e fundit ka zbuluar se ajo jeton në Londër për një vit,transmeton mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face