Vetullat e holla, me kënd ose jo, janë preferuar nga shumë femra, por vitet u fundit hyri në modë trendi i vetullave të trasha. Vajzat shumë shpejt filluan të ndiqnin këtë trend, por mesa duket tendencat e këtij sezoni kanë ndryshuar.

- SPONSOR -Smiley face

Në pritje të sezonit dimëror, mediat e huaja sugjerojnë trendin e vetullave të bashkuara, njësoj si e famshmja Frida Kahlo, e cila spikat për stilin e saj; vetulla natyrale, por të dendura dhe të bashkuara.

- SPONSOR -Smiley face