Menduam se shpëtuam nga ngjyra neon pasi nuk bukej bukur kur e vishnim por janë vip-at që na e ndërruan mendjen me kombinimet që i kanë bërë. Për disa kjo ngjyrë duket si e dalë nga moda apo jo e përshtatshme por për disa të tjerë është një ngjyrë që ju shkon. E nisi Kendall 2019 me një fustan ngjyrë neoni që i shkonte jashtëzakonisht shumë dhe më pas e vazhdoi Bella Hadid me një jelek po ngjyrë neoni që i vuri vulën këtij trendi. Epo s’na ngelet gjë tjetër veçse të blejmë dhe ne veshje me ngjyrë neoni por kujdes ! Mos e teproni !

- SPONSOR -