Yoga është një rrugë për shëndetin, relaksimin dhe lumturinë e brendshme. Nëpërmjet yog-ës ju pastroni trupin dhe mendjen tuaj në mënyrë sistematike, duke hequr ndërtimin e tensionit (samskaras). Rezulton lumturia e brendshme nga kjo, si dhe shërimi dhe shëndeti i vazhdueshëm, duke ju dhënë një trup të shëndetshëm dhe një mendje pozitive, shkruan mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face

Për më tepër, do të përjetoni paqe të brendshme, energji të pashtershme dhe qartësi mendore. Ju do të përqafoni dashurinë, gëzimin dhe mirësinë.Yoga ofron një shumëllojshmëri të teknikave. Ka teknika për trupin dhe mendjen. Është e rëndësishme që të praktikoni secilën ushtrim yoga në mënyrë që të funksionojë mirë për ju.

Ju mund të ndryshoni të gjitha stërvitjet yoga në mënyrë kreative – ju duhet të pyesni vazhdimisht: “Çfarë më duhet të shtoj apo të heq si ushtrim tani? Çfarë është e mirë për mua? Çka më shkakton tensionin tim? Për ti shmangur këto pyetje dr.Riselda Sejdija ka menduar që të dhurojë një teknikë të rehatshme të Yog-ës, ajo quhet “Peaceful Yoga” , shkruan mulliri.al.

Në këtë teknikë ju jeni të lirë ta filloni Yogën si të dëshironi, mundohuni më tepër të fokusoheni në ajrin e pastër, duke u shkrirë bashkë me natyrën, dhuroni paqe dhe mblidhni vetëm  energji pozitive. “Peaceful Yoga” krijohet nga lëvizje individuale organike ku më tepër i kushtohet rëndësi çlirimit të muskujve stretching dhe meditimit, shkruan  mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face