Riselda Sejdija: Ushtroni Miracle Yoga Stretching çdo ditë dhe mësoni të keni një shëndet falas për veten tuaj!

0 views

 

Koreografja Dr.Riselda Sejdija ju fton të ushtroni Miracle Yoga Stretching çdo ditë.
Në përkujdesjen e saj tepër profesionale , ajo preferon ta demostroj klasën e saj rutinë duke ju shpejguar çdo detaj që zbërthen Miracle Yoga Stretching. Miracle Yoga Stretching në mulliri.al ,vjen ekskluzivisht vetëm për Ju miq të dashur. Miracle Yoga Stretching vjen në gjuhën shqipe ,duke ju shpejguar çdo ushtrim dhe çdo pozë në mënyrën më profesionale.

- SPONSOR -Smiley face

 

Sot kemi përgatitur videon e rradhës ku rendisim disa ushtrime që ndihmojnë të gjithë fillestarët që duan të ndjekin mësimet rutinë të Miracle Yoga Stretching nga mulliri.al. Përveç relaksimit dhe meditimit ,ju do të gëzoni edhe forma trupi të adhurueshme . Këto ushtrime që do ti ndiqni dhe do ti shikoni në video , do t’ju ndihmojnë të ndiheni tepër energjik , të tonifikuar dhe shumë të relaksuar. Ju nëse vazhdoni të ushtroni këtë klasë yoga për ditë , do të shikoni që do të ecni shumë përpara dhe trupi juaj nuk do të ndihet më i lodhur. Ju do të keni një mendje të kthjellët dhe do të grumbulloni shumë pozitivitet pas ushtrimeve që do ushtroni sipas programit të “Miracle Yoga Stretching”.

Provo tani, je ti që vendos ti japësh vetes tënde kohën e çmuar, je ti që duhet ti thuash vetes faleminderit që gjete kohën për ta bërë veten tënde të ndihet mirë. Vazhdoni ti ushtroni për ditë këto ushtrime sipas udhëzimeve që vijojnë në video dhe do të habiteni nga rezultatet që do të përfitoni. Mësoni të keni një shëndet të plotë falas për veten tuaj, ju duhet vetëm të klikoni në mulliri.al dhe shëndeti juaj do të jetë në duar të sigurta. Pedagogia e Akademisë së Arteve Dr.Riselda Sejdija është gati të fillojë klasën, po Ju jeni gati?

- SPONSOR -Smiley face