Pra, ne të gjithë kemi dëgjuar për madhështinë e të pasurit një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Drejt situatave, njerëzve edhe çdo gjëje përreth,por si? Çdo ditë ne jemi të ballafaquar me momente të ndërlikuara që mund të shkaktojnë mendime negative dhe sapo të jeni atje është e vështirë të merrni veten përsëri në rrugën e pozitivitetit. Por ka disa udhëzime të thjeshta që mund të ndihmojnë ose të mos lejoni që negativiteti të marrë ose të prekë shpejt vetëdijen tuaj dhe të ndjehet pozitiv. Dhe me praktikën dhe kohën, pikëpamja juaj pozitive për jetën do të jetë shumë më e qëndrueshme dhe e lehtë.

- SPONSOR -Smiley face

Mundohuni të shikoni në anën e ndritshme
Në çdo situatë në dukje negative ka gjithmonë diçka pozitive ose mund ta quash një mundësi. Ju vetëm duhet të rri duarkryq për një minutë dhe të shihni përmes retë e dendura dhe do të gjeni se dielli shkëlqen me shkëlqim në anën tjetër. Mos u mundoni menjëherë të prisni mendjen tuaj, por premtoi vetes kohë për të thithur atë që po ndodh dhe pastaj veproni.

Jetoni ngadalë
Mos e kaloni jetën pa u ndalur. Sepse është më së shumti kur nuk kemi kohë të shtypim butonin e pushimit dhe të reflektojmë mbi situatën për të ndryshuar perspektivën tonë për të qenë pozitivë që ne të kapemi në negativitet.

Gjithashtu, stresi ndërtohet pa u vënë re dhe ju e gjeni veten të mbërthyer thellë në një mentalitet negativ të theksuar. Kur jetoni më ngadalë, hani më ngadalë, ecni ngadalë, ju lejoni mendjen tuaj më shumë kohë për të përpunuar dhe për të formuar një zakon të qëndrueshëm pozitiviteti.

Jetoni në një mjedis pozitiv
Kjo përfshin shtëpinë tuaj, familjen tuaj, miqtë tuaj, vendin tuaj të punës, palestrën tuaj ose yoga rutinë, çdo gjë që mund të ndikojë mbi ju në baza ditore . Nisni ditën tuaj me “Easy Morning Yoga For A Pozitive Mind”. Pa dyshim që kjo lloj teknike mund të praktikohet kudo por mirë është të keni kontakt me natyrën dhe të humbisni në të.

Kjo lloj teknike e yogës ju jep mundësinë ta lironi trupin edhe mendjen tuaj duke e nisur ditën me një mendje pozitive dhe tepër të qartë, ju mund ti vetkrijoni lëvizjet tuaja pa ju nënshtruar rutinës dhe kjo do t’ju bëj të ndiheni bukur. Meditoni dhe mbani sytë mbyllur gjatë ushtrimeve të lehta dhe relaksuese, sepse kjo është Yoga e mëngjesit me një mendje pozitive,shkruan mulliri.al.

- SPONSOR -Smiley face