Yoga Pilates nga Dr.Riselda Sejdija

Nuk e keni provuar ende “Yoga Pilates”?
Ka diçka vërtet të veçantë dhe tepër adhuruese  për përkushtimin e kohës për veten tuaj dhe praktika e veçantë që përmban “Yoga Pilates”. Në ushtrimet rutinë ju do të shijoni më tepër shtrirjen e muskujve ku herë pas here do t’ju shplodhin nga lodhja e përditshmërisë.

- SPONSOR -Smiley face

Unë gjej gjithmonë kohën time çdo mëngjes (ose në mbrëmje) ku ndez muzikë të qetë dhe praktikoj yoga dhe lejoj në heshtje që mendja dhe trupi im të lidhen me veten time të brendshme, shprehet dr.Riselda Sejdija, transmeton mulliri.al.

Është e zakonshme që një stërvitje ose një praktikë yoga të lejohet të deportojë lehtë dhe të  jetë e rehatshme.
E vërteta është, se përmirësimi i trupit dhe mendjes time gjithmonë komunikojnë pa komplekse. Janë pikërisht  ato momente kur ndihem sikur mund të fluturoj pa limit  dhe të jem e gatshme të fluturoj në çdo çast që të jetë e mundur, pikërisht këto janë efektet e Yogës në përgjithësi.


Momentet  kur e lejoj fuqinë e mendjes time të kapërcejë rezistencën e trupit tim, unë atëhere zhvilloj një forcë të re, transmeton mulliri.al .

#yogalates #yogapilates #yogaworkout #yogasideeffects #riseldasejdija #onlineyoga #pushyourlimits #yogalife

- SPONSOR -Smiley face