Rita Ora niset me avion privat nga Los Angeles për  të shkuar si pjesëmarrëse në festivalin legjendar të muzikēs “Choachella”.

Duke u Ngarkuar...

Festivali  “Coachella”,  mbledh emrat më të njohur nga bota e muzikës, dhe këtë vit  merr pjesë edhe Rita Ora.

Së fundmi këngëtaren e njohur  e shohim të pranishme në eventet më prestigjioze, ndërsa çdo ditë është pjesë e titujve rozë në mediet botërore. Vedhja e Ritës në këtë festival duket tepër joshëse.

 

- SPONSOR -