Rita Ora, një fytyrë e veçantë dhe shumë e dashur për publikun, ka edhe sozinë e saj, të paktën kështu e vlerëson publiku në të shumtën e rasteve.

Është modelja e njohur Jasmine Sarders e cila është përfolur shumë edhe për ngjashmërinë e saj me këngëtaren Rita Ora.

- SPONSOR -Smiley face

Shumë nga fotografitë e postuara nga Jasmine, komentohen edhe për këtë fakt.

Pamjet e tyre afrohen shumë me njëra tjetrën, e sidomos nga pjesa e syve.

Por, Jasmine si duket ka edhe një simpati për Ritën, pasi ajo ka publikuar një fotografi me këngëtaren shqiptare, ndërsa përkrah njëra-tjetrës ato duken si motra.

- SPONSOR -Smiley face