Ai duhej të tërhiqej nga turneu i tij Evropian pasi u godit nga një sëmundje misterioze në Shtator.

Por Robbie Williams, 43 vjeç, u kthye në vesin e tij të vjetër të Dielën, pasi u paraqit krejtësisht i zhveshur dhe pa turp në një foto në Instagram.

- SPONSOR -Smiley face

I veshur me asgjë tjetër përveç se autobiografisë së tij të titulluar ‘Reveal’ e cila mbulonte pjesët e tij intime.  Kjo ishtë mënyra e këngëtarit më të njohur anlgez për të promovuar autobiografinë e tij.

- SPONSOR -Smiley face