Robert Aliaj është një figurë kontraverse e ekranit. Ai bëhet shpesh objekt i debateve virtuale dhe gjithmonë ka lajm.

Ditën e sotme Roberti është fotografuar rrugëve të Tiranës, veshur me bluzë me vija, pantallona të palosura deri tek kyçi. Roberti mban me vete edhe bastunin e tij të famshëm.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face