Robert Aliaj gjatë spektaklit “Dance with me” kërkoi nga organizatorët një minutë heshtje në nder të viktimave nga sulmi në Las Vegas në SHBA. Kërkesa e Bertit erdhi pas  numrit të Trimit me partneren e tij.

- SPONSOR -Smiley face

Robert Aliaj: “Ne jemi artistë të mbajmë një minutë heshtje në nder të viktimave”.

Robert Aliaj replikoi pasi nuk ju plotësua kërkesa, pas disa debatëve Trimi i përgjigjet Robertit: “Kush je ti, të duket vetja zot?”

Robert Aliaj: “Ne jemi artistë dhe jemi të lirë, gjithsesi vazhdojmë.”

Më pas gjithçka vijoi në normalitet me numrat e radhës të kërcimeve.

- SPONSOR -Smiley face