Robert Aliaj dhe Valbona Selimllari, të dy pjesë e jurisë së Dance with me kanë shkëmbyer sot batuta me njëri tjetrin.

Pas performancës së Xhenit dhe Benardit, Roberti i tha Valbonës:

- SPONSOR -Smiley face

“Shiko unë e vlerësoj me 5 performabcën, ti jepi 10 pikë çiftit sepse e di ti Benardi i fuqishëm, të bie me grusht”

Na habiti Roberti sot, kur konfliktin ja delegoi njërit prej pjesëmarrësve në show.

- SPONSOR -Smiley face