Roza Lati ka realizuar setin e saj të fundit fotografik ku duket shumë joshëse, provokuese dhe seksi, cilësi të cilat Roza i ka. Për të realizuar këtë set, ajo ka bashkëpunuar me fotograf dhe stilist të njohur. Komentet për fotot kanë qenë të shumta, si pozitive edhe negative. Shumë prej komentuesve janë shprehur tepër të joshur nga fotot. Ndërkaq Roza i ka kthyer përgjigje komentuesve duke i thënë se ajo është marrë që herët me sete fotografike dhe jo kohët e fundit, kështu që nuk është ky set një surprizë, por thjeshtë një projekt i rradhës.

- SPONSOR -Smiley face