Roza Lati ka përshëndetur fansat me një foto mjaft “hot” dhe njëherësh i është përgjigjur portaleve. “Kjo është sjellja ndaj budallëqeve negative në internet”, ka shkruar Roza Lati.

- SPONSOR -Smiley face