Rozana Radi në postimin e saj të fundit në profilin e saj në Instagram , aty ku ka postuar edhe foton e Adela Xhemanit , e cila sapo ka ndërruar jetë, i ka dërguar dy rreshta tepër prekës… “Shokues largimi yt e bukura Adele! Jeta qenka një gënjeshtër e madhe . Qofsh në parajsë bukuri”, përfundon Rozana Radi. Ndërkohë aq sa i vërtetë ky dedikim aq edhe prekës dhe kuptim plotë nga Rozana Radi për të shtrenjtën tonë Adelë!

- SPONSOR -Smiley face