Konsumimi I disa  ushqimeve dhe lëngjeve  është shkak I problematikave te ankthit, stresit, anemise, frikes. Por duhet të dijme se shpesh here këto ushqime shkaktojnë takikardi

  • Alkooli rrit të rrahurat e zemrës në një minute. Nëse pini alkool çdo ditë, për një kohë të shkurtër ju do të zhvilloni probleme shëdetësore si fibrimi arterial etj.
  • Kafeja dhe të gjitha produktet që përmbajnë kafeinë mund të shkaktojnë çrregullime të zemrës nëse e teproni
  • Kura bimore të cilat ne I përdorim për kurime të caktuara. Ato shkaktojnë aritmi nëse merren në doza të mëdha. Një prej tyre është edhe bima Efedra e cila merret për të kuruar alergjinë apo të ftohtin, por efekti anësor është shumë herë më i rëndë sesa përfimi nga kjo bime. Efedra përshpejton qarkullimin e gjakut dhe në shumë raste shkakton atak kardiak.
  • Crregullimet ushqimore dëmtojnë zemrën tuaj. Ndërsa një mungesë e këtij minerali mund të shkaktojnë rrahje të çrregullta të zemrës
- SPONSOR -Smiley face