Beyonce është përfshirë në një incident ndërsa ishte duke zhvilluar performancën e saj të në Kaliforni. Diva 36-vjeçare kësaj here ngjiti në skenë edhe motrën e saj Solange, për të performuar së bashku me të, por mesa duket nga ekzaltimi, dy motrat teksa u përqafuan nuk arritën të ruanin dot balancën dhe u rrëzuan së bashku.

Duke u Ngarkuar...

Por sigurisht që këtë situatë ato e morën me sportivitet duke qeshur dhe duke e vazhduar shfaqjen e tyre muzikore.

- SPONSOR -