Rudina Magjistari tek emisioni i saj ” Rudina”, me mprehtësinë dhe me përgatitjen që ka në profesionin e saj nuk arrin dot asnjeri të zbuloj dot detajet si ajo.Rudina kishte të ftuar moderatorin, Turjan Hyska në studio. Ndërkohë që Turi hyn në studio Rudinës i bie në sy dora e Turit pa unazë dhe e pyet: “Ku e ke unazën e martesës?” Turi i thotë se gabimisht kur e kam bërë me porosi ka qënë paksa e lirshme dhe me frikën se mos më bie këtë kohë e kam çuar ta ngushtoj. Gjatë intervistës së tij tek “Rudina” Turjan Hyska lançoi aplikacionin në shqip i cili quhet “Falco”të cilin e ka krijuar vet dhe e gjeni në App Store.

- SPONSOR -Smiley face