- SPONSOR -Smiley face

Serena, emri i së cilës është Diana Serban, ka sjellë versionin e saj të këngës origjinale “Nëntori” të Arilena Arës. Kënga është realizuar në gjuhën rumune, nën tingujt e violinës.

Kënga “Nëntori” u realizuar për festivalin “Kënga magjike”. Kjo këngë u pëlqye shumë dhe Arilena punoi për versionin e saj në anglisht dhe pak kohë më parë lancoi “Sorry”.

https://youtu.be/IZje2HV09DQ

- SPONSOR -Smiley face