Përgjithësisht femrat janë shumë të kujdesshme ndaj veshjes dhe shpesh kur kanë ndonjë takim me meshkujt harxhojnë disa orë para pasqyrës, por ndodh ndonjëherë që të ndërrojnë diçka nga veshja e tyre dhe kjo gjë të kalojë pa u vënë re tek meshkujt.

- SPONSOR -Smiley face

Nëse ju ka ndodhur edhe ju e njëjta gjë, mos u mërzisni, sepse kjo nuk ndodh për fajin tuaj. Sipas një studimi, një femër mund të ndryshojë komplet veshjen e të mos vihet re nga partneri i saj.

Këtë gjë e vërteton një studim i kryer ku 5 femra aktore, gjatë takimit u ndërruan 5 herë dhe vetëm një prej meshkujve arriti ta dallonte ndryshimin.

- SPONSOR -Smiley face