Sot i ftuari special në “Xing me Ermalin” ka qenë biznesmeni më i pasur në Shqipëri , Samir Mane. Mes pyetjesh , ajo  pyetje që zbuloi shumë nga privatësia e Samirit ishte kur Ermali e pyeti çfarë nuk blen dot me lekë …

Duke u Ngarkuar...

Samiri  ju përgjigj kësaj pyetje duke thënë  se :” Leku  është i rëndësishëm dhe blen çfarë të duash por nuk mund të blesh dot çdo gjë… psh miqësinë , dashurinë nuk e blen dot me lekë dhe as dashurinë e Evës  bashkëshortes time nuk e blej dot me lekë… ” , përfundon përgjigjen e tij njeriu më i pasur i Shqipërisë. Në fakt është  hera e parë që Samir Mane flet dhe deklaron  diçka kaq private në televizion.

- SPONSOR -