Lori Hoxha, vajza e dytë e presidentit të ndjerë të TOP MEDIAS, Dritan Hoxha ka mbushur 24-vjetorin e lindjes. Një prej urimeve të para që asaj i ka ardhur ishte një kuti me trëndafila dhe një pusullë me shkrim dore nga motra dhe kunati i saj ku shkruhej:
“Përpara se të çmendesh dhe t’i harrosh lulet tona në ndonjë makinë të rastit, ti nuk po plakesh, ti po bëhesh më e mirë.”

- SPONSOR -Smiley face

Lori e ka publikuar foton në instagram me diçiturën: “Njerëzit e mi të preferuar në botë”

- SPONSOR -Smiley face