Sara Hoxha, trashëgimtare e families Hoxha ka ndarë me ndjekësit në Instagram një ndjesi të përjetuar kur ishte shtatzënë. Ajo tregon se London Noor lindi para kohe dhe kjo që e frikësoi Sarën, e cila u bë nënë në moshë të re. Ajo sot ka një djalë të shëndetshëm dhe të bukur, lumturinë të cilën ia dhuron ai, nuk mund ta fshehi dot.

“Pesë javë më herët se sa pritej, London bëri hyrjen e tij në botë. Deri atëherë kisha lexuar dhjetëra libra dhe kam shikuar të gjitha llojet e videove, por asgjë nuk mund të më kishte përgatitur për një fëmijë të parakohshëm. Të gjitha netët duke e shikuar atë, duke vëzhguar nga afër nëse ai po merrte frymë, me të drejtë ia vlen. Nëntori është muaji paraprak i ndergjegjësimit të pjekurisë kështuqë jepni një përqafim, dhuroni në martenitet tuaja njësi ose çfarëdo që mundeni për të mbështetur këto familje”, shkruan Sara.

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face