Piramida e Tiranës do të kthehet në një qendër të madhe arti dhe teknologjie  që jo vetëm do të gjallërojë jetën artistike të kryeqytetit, por njëkohësisht do të nxisë dhe aktivimin e të rinjve në projekte të ndryshme.

Kthimi i piramidës në qendër të madhe kulturore me fokus rininë, që do të jetë një burim energjie për Tiranën, me një platformë të hartuar nga Winy Mass, që është padyshim një nga arkitektët më të mëdhenj të kohës sonë dhe që i është bashkuar ekipit të Bashkisë për një projekt fantastik.

- SPONSOR -Smiley face

Tek piramida do zhvillohen aktivitete që kanë të bëjnë me artin, me librin, kinematografinë, teatrin, kulturën në përgjithësi…

- SPONSOR -Smiley face