Suksesi i njerëzve të thjeshtë dhe suksesi i artistëve kërkon shumë punë, përkushtim dhe përpjekje.

Këtë mesazh na ka dhënë sot Elhaida Dani, këngëtarja që filloi karrierën në Shqipëri në koncerte modeste, vijoi në Itali dhe më  pas përfaqësoi atdheun në Eurovizion.

- SPONSOR -Smiley face

Elhaida tha se ka kënduar në kisha, në aktivitete të besimtarëve myslimanë, por ajo beson vetëm në zot. Mesazhi i saj është i fuqishëm në kontekstin aktual kur bota rrezikohet nga terrorizmi dhe ekstrezmizmi. Punoni për gjerat që doni dhe besoni!

- SPONSOR -Smiley face