Ndodh që në periudha të caktuara të vitit, duart i kemi shumë të ashpra, por mëposhtë do të mësoni sesi të keni duar gjithmonë të buta duke aplikuar disa përbërës.

Përbërësit: – 1 lugë gjelle mjaltë – 1 lugë gjelle jogurt – 1 lugë gjelle lëng limoni

- SPONSOR -Smiley face

Duke i përzierë të gjithë përbërësit bashkë, do krijohet një masë homogjene. Merreni përbërjen e krijuar dhe vendoseni në dorën ku keni shenja, rrudha apo lëkurë të thatë dhe mbajeni për 15 minuta. Përsëriteni këtë gjë çdo natë për 15 ditë dhe do të keni një ndjesi dhe pamje fantastike të duarve. Rekomandohet që aplikimi i përbërjes të bëhet gjatë natës, pasi mund të krijojë pak skuqje për rreth 30 minuta.

- SPONSOR -Smiley face