Selena Gomez dhe mikesha e saj më e mirë u përfol gjatë kësaj vere për transplantin e kryer. Shoqja e saj më e mirë, Francia Raisa, u ofrua me dëshirën e saj të dhuronte veshkën për Selenën. Sot ishin të ftuara në emisionin e mëngjesit ‘Today’ ku u rrëfyen për publikun.

Selena u përlot teksa tregonte shokun që përjetoi kur mori vesh se duhej një ndëryhrje urgjente, nuk doja të pyesja askënd nuk doja ndihmë rrëfen ajo. Por, shoqja ime u tregua zemërgjerë dhe më ofroi veshkën e saj pa e pyetur fare. Ato folën edhe për shoqërinë e tyre disa vjeçare. Shoqet e mira duken në ditë të vështira!

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face