Viti i ri, sezoni i ri , një Wooow… Çfarë do të thotë kjo? Eshtë duke u përmirësuar dhe  përditësuar 2018, dhe nuk do përsëritet më (2017) që godiste të gjitha tendencat kryesore të pranverës?! Megjithëse, le të mos e hedhim poshtë vitin 2017 në tërësinë e tij.

- SPONSOR -Smiley face

2018 është më shumë një vështrim i evoluar sesa një rregullim i plotë i modës. Për shembull, shfrytëzoni utilitarizmin. Elementet thelbësore janë akoma aty, por karakterizohet më shumë nga një stil të lëmuar në formën e pastër por drejt modernes, megjithëse pak të ekzagjeruar. Do të ketë parashuta tek prerja e pantallonave dhe e fustaneve, detaje që do të nxjerrin trend këtë vit modën si një siluetë të pa bindur.

Por, prapëseprapë, për një kohë të gjatë ngjyrat çokollatë dhe ngjyrat e tokës nuk mund të zhduken…Hidhni një sy trendeve të modës që presim më së shumti në 2018.

- SPONSOR -Smiley face