Elvana Gjata këngëtarja që fuqishëm dhe në mënyrë të suksesshme depërtoj në tregun muzikor jo vetëm shqiptar por edhe atë botërore. Në çdo këngë të saj pa asnjë dyshim shndërrohen në një kohë të shpejt në hit.

Xhensila Myrtezaj si gjithmonë e freskët e ëmbël dhe e qeshur. Shumë e dashur nga publiku si për zërin ashtu edhe për fizikun e saj. Por e përbashkëta e tyre është deshira për të ndjekur tendencat e fundit të modës.

- SPONSOR -Smiley face

Ajo që po bie në sy në setet  fotografike të këngëtareve është bereta që të dyja këngëtaret e kanë vendosur për kombinim me veshjet  e tyre.  Trendi i bën ndoshta të duket se ato kopjojnë njëra tjetrën, por ndoshta është edhe një lloj frymëzimi kur sheh diçka të bukur tek dikush tjetër. Kështu që të dyja këngwtaret  u dukën të mrekullueshme në mënyrën e tyre të paraqitjes.

Po ju si mendoni për këngëtaret, cila mund të sfidoj tjetrën?

 

 

- SPONSOR -Smiley face