Salloni i çokollatës në Paris, u ndez me një shou mode të çokollatë-couture.

Stilistë modë dhe prodhues çokollate u bënë bashkë për të krijuar 15 fustane, që varionin nga korsetë dhe zhuponat e deri tek një kostum floral çokollate të bardhë.

- SPONSOR -Smiley face

Sfida e vërtetë për artistët ishte mbajtja e çokollatës në vend, duke përdorur ngjitës apo adezivë, për ti bërë fustanet komforte. Prezantues televizionesh, aktore dhe valltare, ishin modelet e natës, duke sfiluar me veshjet e dekoruara me xixa dhe kopësa sheqeri.

- SPONSOR -Smiley face