Shakira, Countdown për ‘El Dorado’

Shakira dhe banda e saj janë në ditët e fundit të provave, para se turi ‘El Dorado’ të fillojë. Fansat e presin me padurim dhe vetë këngëtarja gjithashtu, ajo na njeh çdo ditë me foto në Instagram nga provat dhe miqtë e saj. Në këtë të ftohtë, kemi pak nevojë për vapë ‘El dorado’ !

- SPONSOR -Smiley face

- SPONSOR -Smiley face