Ditëve të ftohta çdokush kërkon të vishet trashë dhe të ndihet komod. Shalli, kapelja dhe dorashkat janë ndër aksesorët kryesorë të kësaj stine.

- SPONSOR -Smiley face

Nëse këtë vit po kërkonit ide dhe mënyra të tjera për mbajtjen e shallit, ju sjellim disa ide interesante.

Ka lloje të ndryshme të shalleve që mund t’i vishni në dimër të cilët mund t’i kombinoni si më poshtë:

 

- SPONSOR -Smiley face