Princesha e familjes mbretërore, Elia Zogu, mëngjesin e kësaj të shtune duket se e ka kaluar në bregdet. Koha e ftohtë dhe era nuk e ka penguar atë të shkojë pranë detit. Elia ka realizuar një video live në instagram, ku shihet një ambient i gjelbërt dhe një det jo i qetë. Nuk dihet nëse Elia ka qenë e shoqëruar nga bashkshorti i saj, Princ Leka, apo me dikë nga familja e saj.

- SPONSOR -Smiley face