Ajo është motra më e vogël e Kardashian por për fatin e saj të mirë edhe më e pasura. Kylie Jenner është 21 vjeçarja më e pasur në botë dhe ka një pasuri prej më shumë se 1 bilion dollarë. Ajo ka fansa kudo në botë dhe është një shëmbull për shumë njerëz që ndjekin shëmbullin e saj të suksesit në biznes dhe disa të tjerë që ndjekin trendet e fundit të modës. Këtë herë kemi zgjedhur t’u tregojmë disa nga modelet më të bukura të flokëve të Kylie  gjatë viteve. 21 vjeçarja eksperimenton shpesh me flokët e saj, që nga prerjet dhe deri tek ngjyrat nga më të ndryshmet. Shikoni modelet më poshtë dhe pse jo, të mësoni nga Kylie :

- SPONSOR -Smiley face