“Q Awards” ka shpallur “Këngën më të bukur të dekadës” dhe fituesja është ajo që nuk pritej. Këtë çmim e ka fituar Lana Del Ray për këngën “Video Games”. Kënga është hedhur në treg në vitin 2011 dhe në atë kohë mori komente negative, pasi ishte shumë e gjatë.

Komentuesit shpreheshin se “Video Games” përbënte problem për t’u transmetuar në radio dhe bëhej e mërzitshme për dëgjuesin. Megjithatë tani kënga është një hit botëror dhe deri tani është vlerësuar me disa çmime të rëndësishme.

- SPONSOR -Smiley face

 

 

- SPONSOR -Smiley face