Vendi ynë nuk mund të themi se është në qendër të vëmendjes, megjithatë disa herë mediat e huaja i kanë kushtuar vëmendje. Shqipëria tjetër, ajo turistike vijon të marrë vëmendjen e mediave të huaja. Elozhet e radhës vijnë nga Telegraf, ndonëse britanikja tërheq vëmendjen se vendi ynë është i vetmi në Europë, i cili nuk ka fluturime low cost.

- SPONSOR -Smiley face

Telegraf shkruan edhe per mungesën e resorteve turistike, megjithatë thekson se kjo nuk e bën Shqipërinë më pak intriguese dhe se duhet vizituar.

- SPONSOR -Smiley face