Disave mund t’ju duket luks, e të tjerëve e vështirë, por këto shtëpi janë shtëpi ëndrrash. Duket e pabesueshme që ekzistojnë. A nuk do të donit të kishit një shtëpi të tillë? Vetëm duke parë pamjen e tyre, përfiton relaksim. Këto shtëpi ndodhen në Itali, Meksikë, Portugali e Holandë, dhe janë unike! Po po, nuk ekzistojnë dy njësoj. Në Itali ndodhet “shtëpia pasqyrë”. Është e vështirë të shihet, pasi pasqyrat reflektojnë gjatë gjithë kohës. Shtëpi guri dhe kubike, pamja e tyre është vërtetë e rallë.

- SPONSOR -Smiley face

Shtëpia pasqyrë

Shtëpia prej guri

 

 

- SPONSOR -Smiley face