Angelina Jolie nuk tha se kanceret e saj dhe gjëndja shëndetësore çuan ndarjen e saj nga Brad Pitt, pavarësisht nga një pretendim.Një  intervistë e kohëve të fundit e gabuar e bëjnë atë të duket se çështjet e saj shëndetësore shkaktuan çarje të çiftit.

- SPONSOR -Smiley face

Raportet e mëparshme përmendën pabesi dhe abuzimin e alkoolit në pjesën e Pitt, por çifti ka qenë relativisht i heshtur në atë që vërtet shkaktoi çarje në dy vjetët e martesës. “Në të vërtetë, asnjë raport i besueshëm” nuk ka cituar pabesi “.

As Pitt as Jolie nuk ishin jobesnikë dhe asnjë palë e tretë nuk luajti rol në ndarjen e tyre. Në fakt, Jolie zgjodhi ta paraqiste për divorc pasi një Pitt i dehur mori një rrugë që Angelina nuk mund të duronte më argumente. Kjo është e vërteta dhe jo për shkak të pabesive dhe çështjeve shëndetsore erdhi ndarja.

- SPONSOR -Smiley face