Pandemia e koronavirusit na ka detyruar që të qëndrojmë në shtëpi. Një ndër problemet apo vështirësitë që po haset në këtë periudhë është shtimi i peshës dhe mungesa e aktivitetit fizik.

Sidoqoftë, ka një mënyrë të thjeshtë për të ndihmuar veten që të digjni kalori… duke bërë punë shtëpie.

- SPONSOR -Smiley face

Rregullimi i shtëpisë-Me një orë lëvizje mund të digjni rreth 153 kalori.

Hekurosja– Me një orë hekurosje mund të digjni rreth 161 kalori.

Pastrimi– Një pastrim prej 30-minutësh do t’ju djegë rreth 136 kalori.

Fshirje e pluhurit-Pluhuri së bashku me punë të tjera “të lehta”, të tilla si nxjerrjen e plehrave ose rregullimi i shtratit, divanit, etj., ju ndihmojnë të humbni 175 kalori në orë.

- SPONSOR -Smiley face