Lëkurat e bananeve të pjekura janë shumë të pasura me kalium. Kështu që ato mund të ndihmojnë në zvogëlimin e njollave të verdha që shfaqen si rezultat i konsumit të disa pijeve të caktuara siç janë kafeja dhe çaji apo ushqime si boronica dhe mjedra.

Çfarë duhet të bëni: 

  • Lani dhëmbët tuaj me furçe si zakonisht
  • Merrni lëkurën e bananes dhe e fërkoni tek dhëmbët për 2 minuta.
  • I lani përsëri dhëmbët. Përsëriteni këtë çdo ditë, për një muaj rresht.
- SPONSOR -Smiley face

Ndryshimin do e vini re vetë!

- SPONSOR -Smiley face