Tashmë në kryeqytet ndihet se festat po afrojnë. Disa nga dyqanet dhe baret kanë vendosur dekoret e fara që paralajmërojnë ardhjen e Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri. Por mulliri.al ka menduar që, deri sa të vijë momenti për të dekoruar shtëpinë, të kujdeseni për veten. Ja disa modele për dizajnin e thonjve tuaj gjatë kësaj periudhe.

- SPONSOR -Smiley face